Even Voorstellen - BewustZijn Centrum CH

Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Even Voorstellen


Hallo! mijn naam is Claudia Hartendorp

Als kleine meid ontwikkelde ik al een grote interesse en liefde voor de natuur om mij heen. Ik was veel en graag bij en op het water. Als echt buitenkind, zwom ik veel of voer in mijn rubberboot! De watervogels vond ik prachtig en met mijn vriendinnetje liggend in het gras kon ik uren babbelen over de wolken en de kriebelende beestjes in het gras. Vaak was ik te vinden op de grote kinderboerderij uit mijn jeugd. Heerlijk mesten bij de geiten en de koeien en samen met mijn vriendinnetje de konijnen knuffelen! Ooit had ik zelfs een biggetje mee naar huis als meid van 10! wat een ervaring ...flesje geven en direct uit school naar huis verzorgen. Heerlijk! De planten en de bomen waren voor mij fascinerend. Hoe ademen deze dan? En hoe eten ze eigenlijk? Ik vroeg het mij af en later op school luisterde ik blij in de biologie lessen naar de antwoorden op de vragen uit mijn jeugd. De liefde voor dieren, planten en later kruiden ben ik nooit verloren.

 
Als kind ervaarde ik ook het blije gevoel van de zon in de zomer en het naar binnen trekkende gevoel van de herfst. De behoefte om binnen te zijn en te "oogsten" ,wat het voorjaar en de zomer mij gaven. Ik knutselde er op los met natuurlijke materialen. Toen al ervaarde ik de rijkdom van de natuur in de seizoenen. Daar ben ik nu ik volwassen ben heel dankbaar om. Ik was een gevoelskind en ben dat gebleven als volwassen mens. Ik danste veel in mijn jeugd. Ging naar de MAVO en werkte als begin twintiger als administratief medewerker op een uitzendbureau. Ik kocht een boot en ging in Amsterdam op mijn boot wonen, dat mij verbond met het water en de natuur om mij heen. Een mooie vrijheid in mijn drukke jonge bestaan als stadsbewoner werkend op een kantoor….beter kon ik mij niet wensen!


Op mijn 22 ste kreeg ik mijn oudste dochter en anderhalf jaar later volgde mijn zoon. Ik ging scheiden en hertrouwde een liefdevolle man en samen kregen wij nog een dochter. We zijn als gezin gaan wonen in Bovenkarspel (West Friesland) en hier ontstond mijn interesse voor Taichi en yoga.  
Naast mijn ruim 20 jaar ervaring in de TaiChi heb ik 7 jaar yoga beoefend en een deel gedoseerd van waaruit mijn interesse in de anatomie en bewegingsleer ontstond. Ik leerde mijzelf veel over prana/chi voeding methodieken ,adem methodieken, meditatie methodieken en de alles omvattende universele liefde... verslond boeken en trainde er op los. Ik volgde mijn eerste opleiding MBO sportmassage en startte praktijk CH wat mocht uitgroeien tot BewustZijn Centrum CH gericht op jouw behandeling en spirituele groei op Maat!

...
Ik doe wat mijn missie op aarde is en volg volledig mijn hart
Ik combineer naar hartenlust en op maat
mijn inzichten en ben dankbaar voor
wat ik voor een ieder mag betekenen
...En het ging verder...

Naast al het moois, dat in mij ontwikkelde, ontwikkelden zich ook veel ervaringen van verdriet en onbegrip, doordat ik mij vaak een vreemde eend in de bijt voelde en mij niet helemaal vrij kon voelen en goed contact kon maken met mensen om mij heen. Ik begreep dit een lange periode in mijn leven niet, omdat ik zoveel voelde en ervaarde had ik vaak de mening dat contact maken dan  juist makkelijk kon zijn? Het duurde vele jaren, voordat ik besefte dat ik meer voelde en ervaarde als de mensen om mij heen en mij begon af te zonderen en mijzelf niet te uiten, zoals ik werkelijk van binnen alles ervaarde. Ik beoordeelde mijzelf als anders, want immers veel mensen om mij heen herkende mijn ervaringen van emotie niet en ik kreeg regelmatig te horen "claudia doe toch niet zo ingewikkeld" Ik verstopte mijzelf en paste mij aan door de ideeen van anderen voor waar aan te nemen en liep vast in het uiten van mijn ware zelf !

Ik ondekte jaren later, dat ik door mij emotioneel spiritueel niet te uiten zelfs fysiek mijzelf erg had geblokkeerd juist door mijzelf zo aan te passen en in het plaatje van anderen ben gaan proberen te passen. Helaas had ik daarmee een schildklier klacht ontwikkeld. De ervaringen waren steeds intenser en ik ontwikkelde angst, wrok en boosheid en een hele berg frustratie naar mijn omgeving. Gaf alles en iedereen de schuld van mijn ongelukkige gevoelens en ervaringen en was bij tijden flink aan het vluchten in eten en overcompenseren in sport of studie. Ik wilde de pijn en schaamte in mijzelf niet voelen en erkennen. Ik deed mijzelf en anderen om mij heen veel pijn en kon en wilde dit niet aanzien.

Ik kon toch zou goed voelen ? en innerlijk is er toch werkelijk diep in mij liefde, waarom komt het niet naar buiten? en waarom uit ik mij zo anders dan ik mij werkelijk voel? Ik hoef toch niet zo te oordelen over alles en iedereen?

Na jaren volhouden en geluk zoeken in alles in mij en om mij heen/ buiten mijzelf belandde ik  in een ernstig auto ongeluk. Er kwam een harde les, een burnout fysiek en emotioneel spiritueel. Mijn herstel werd een zoektocht naar en in mijzelf. Een jaar lang was ik bozer dan ooit tevoren en wilde zelfs niet meer hier op aarde zijn. Met doorzettingsvermogen en een innerlijke drive, die ik toch altijd weer wist te vinden  " er moet toch iets meer zijn?" kwam ik beetje bij beetje in mijzelf. Na vele jaren onderzoek en studie in vooral fysieke emotionele klachten ben ik op verzoek van een vriendin naar een Healing dag gegaan. Hier was ik aanvankleijk een beetje huiverig voor(oordeel). Ik had immers al zoveel geprobeerd en onderzocht en bestudeerd om mijzelf te ontdekken. Maar toch ben ik gegaan uit nieuwsgierigheid en een gevoel in mij " ik voel een onerkende waarheid? zal dit mij dan echt verder helpen ?"

Ik hoorde voor het eerst het woord "mahatma" uitspreken en de rillingen liepen door mij heen...een gevoel van JA! dit herken ik ...een herrinering van iets wat ik niet kon beschrijven zo ver weg! er opende een inzicht in mij ...tranen lieten los en mijn keel ontspande.
Eindelijk !...na al de voorgaande jaren van mijzelf niet uitspreken en inhouden om niet " anders" te hoeven zijn dan de mensen om mij heen. Ik kwam thuis binnen in mijn hart in mij ...ik vond mij zelf!
Sinsdien ben ik niet meer gestopt met mijzelf verder doorgronden en laten zien zonder de opsmuk en verborgen agenda's, die ik eerder dacht nodig te hebben. Het blijft graven en ontvouwen elke dag weer, maar ik blijf werken aan mijzelf, door mijzelf te bevrijden van alle onwaarheden, die ik voor waar ben gaan aannemen.

Mijn Missie!

Mijn passie is groot om ook mensen in mijn praktijk of familie en vrienden uit te nodigen hun maskers te ontdekken en zichzelf te bevrijden in ware vrijheid! Ik volgde en volg nog steeds vele paranormale en spirituele opleidingen en boorde een diep verlangen in mijzelf aan nameljk:

...
Mijn missie ...Mensen herverbinden diep in zichzelf en werkelijke ware vrijheid helpen ervaren... puur in eenheid met alles in en om ons heen
...
      


De scholing die ik volgde:

 • HBO massage therapie (bij Leffelaar in Amsterdam)
 • HBO medische basiskennis (bij BIVT in Beverwijk)
 • HBO Neuromusculair therapie (bij Prevenzis)
 • Medical tape technieken, sport, lymfe en meridianen tapen (Josya Sijmonsma)
 • HBO BrainQ therapie (epigenetisch therapie) level 1 en level 2 (bij Lucas Flamend BrainQ opleidingen)
 • MBO Orthomoleculair voeding en suppletie adviseur (vitakruid)

Hiernaast volgde ik de volgende bijscholingen:

 • Verschillende Welness massage technieken als Hotstone, shiatsu en stoelmassage technieken
 • Lage rugmassage extra verdieping technieken
 • Quasha massage
 • Oor acupunctuur/ auriculoterapie(bij zonnevlecht opleidingen )
 • Energetisch Morfologisch Bloedtesten uit voeren(EMB test) (vitakruid)
 • Voeding voor darm en brein (vitakruid)
 • Orthomoluculair Specialist: Gewicht
 • Orthomoluculair Specialist: Detox

Energetische opleiding en training

One consciousness academy:
 • -Golden Age Teachings level 1                            
 • -Golden Age Teachings level 2     
 • gehele Mahatma traject afgerond                    
 • Gtummo Healing en Protectie /vajra master
 • Sjamanic Death rites
 • Source Consiousness Training level 1
 • Graaftraining
 • Galactic Human Counsciousness level t/m level 3
 • The Power of I Am Training 1 daagse
 • The I am Essence training  
 • Path of Inner Mastery Paranormaal Coach en Genezer

 • Sacred Body Awakening week training (Linda van den Boom en Karin Beerens)
 • Priesteres van de Nieuwe Tijd - De Maancirkel (be)
 • The Rite of the Womb - Zonnevlechtopleidingen
Een afspraak maken???  stel je vraag
06-55724538 of mail naar info@bewustzijncentrumch.nl


Terug naar de inhoud